Strategie

Zie je het al voor je? Een mooie website de juiste advertenties aan en de conversies, leads en de algehele klanten kring gaan omhoog. Maar hoe onderhoud je deze klanten en wat is de beste manier om je merk nog groter te laten groeien?

Hiervoor denken wij graag met je mee met de juiste slimme tactieken toe te passen. Een must have in deze tijd is natuurlijk e-mail marketing en wij combineren deze kracht met onze social ads. Wist je dat je doelgroepen kan maken op basis van klant gedrag? Laten we een voorbeeld geven:

Door het programma Klaviyo toe te voegen aan jouw webshop kan je al jouw klanten opslaan en ook nog eens indelen in verschillende segmenten. Verkoop jij producten tussen de 100 en 1000 euro? Laten we een segment aanmaken met klanten die boven de 500 euro besteden. Deze segment gaan we uploaden in onze meta doelgroepen. Van deze doelgroep maken we een look a like van 1% en tada! We kunnen de volgende ad set gaan maken en onze AOV (gemiddelde orderwaarde) in een klap zien stijgen. 

Meta gaat nu op zoek naar klanten die ook 500 euro of meer te besteden hebben! Op deze manier gaan wij kijken naar de beste optimalisaties voor jouw bedrijf. 

Hoe ziet het proces eruit?

1

Onderzoek

Onderzoek naar jouw bedrijf, jouw markt en jouw concurrenten

2

Waardepropositie

Bouwen aan jouw identiteit en propositie.

Project Agile

Designs

3

Gains toevoegen & pains verwijderen

Wist je dat je de Pain of paying kunt verminderen door géén euroteken te gebruiken (en dat psychologische prijzen beter converteren)?

4

Bedrijfsgroei realiseren

Wist jij dat… Bedrijven die meer dan 10x per maand bloggen, 5 keer meer verkeer krijgen dan bedrijven die dit niet doen