LOUVCHE

Voor een van onze recente projecten hebben wij voor het juwelen merk Louvche een webshop mogen maken. “Louvche introduceerde begin 2022, haar eerste unieke oorbel “Falling Crescent Starrs”.  Dit gebeurde in Los Angles, CA. Hier liet ze de wereld voor het eerst kennis maken met het unieke design van de Falling Crescent. Haar persoonlijke en professionele ervaringen leidden tot een langdurige fascinatie en liefde voor sieraden en minutieuze details, waardoor edelstenen en halfedelstenen werden omgevormd tot draagbare, verfijnde luxe.  De gepersonaliseerde oorbel is sindsdien synoniem geworden met het merk en is uitgebreid met de Sweater Chain & de Swifel Four Leaf.

We hebben de website ingericht met e-mail marketing. Er wordt hier een exclusieve VIP list aangeboden aan de klant. Er zijn een beperkt aantal whitelist spots aanwezig op de grand opening. We zijn nog druk bezig met het opzetten van de big launche voor Louvche. Hiermee zullen wij Louvche helpen met influencer marketing om de beste resultaten te behalen. 

Een van onze grootste projecten tot nu! Wij hebben deel mogen maken aan het miljoenenbedrijf AGILE DESIGNS. Met 5 jaar dienstverlening op de internationale markt, zijn ze experts in het ontwerpen van flexibele werkplekken. Gedurende elk van deze 5 jaar hebben ze wereldwijde trends en best practices geanalyseerd binnen kantoren over de hele wereld. Waarom? Om te begrijpen wat werknemers en werkgevers nodig hebben. De visie van AGILE DESIGN is om mensen een werkplek te bieden die in hun behoeften voorziet. 

B2B afspraken. Misschien wel een van de geniaalste ideeën die we voorbij hebben zien komen!  B2B Afspraken staat voor People as a Service (PaaS). De teamleden van B2B zijn ervaren, goed opgeleide, positieve krachten van zakelijke verandering voor onze klantbedrijven. B2B doen waar ze goed in zijn namelijk: Het regelen van gesprekken tussen potentiële klanten en uw accountmanagers, salesteam, consultanten of iemand anders die gesprekken voert met klanten. 

Behalve grootte bedrijven helpen wij ook pas startende ondernemers met een droom. We hebben samen met Cheyenne aan de teken tafel gezeten. Van kaarsjes maken voor haar familie en vrienden, tot haar handmade candles kunnen omtoveren tot een merk: Chennie’s candle. We zitten nog in het begin fase, maar Cheyenne is goed bezig met haar kaarsjes op voorraad te maken. De product listing en de afbeeldingen zijn al klaar! We hebben hier bewust gekozen om in Shopify te werken en niet in Woo-commerce. Cheyenne kan hierdoor het programma sneller oppakken en aan de slag gaan met het runnen van haar eigen store!

Jasper kwam naar ons toe om een unieke aanvraag “De missie is om relaties te versterken door een ware en oprechte beleving te maken van het waarderen van een ander. Dit door inzet van geschenkmunten, die door ons met artistieke passie worden ontwikkeld. ” Jasper is de eigenaar van SICQA en heeft met zijn samplepakket al duizenden mensen weten te helpen.